Το εστιατόριο MANNA με την υπογραφή του βραβευμένου σεφ Αθηναγόρα Κωστάκου, αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για εκείνους που αγαπούν τη δημιουργική κουζίνα. Με βάση τη Μεσογειακή Διατροφή και την Ελληνική Κουζίνα, ο Αθηναγόρας Κωστάκος, δημιουργεί την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία.
Η γαστρονομική μας προσέγγιση στο ΜΑΝΝΑ δεν θα μπορούσε να είναι άλλη, παρά συνδεδεμένη με το φυσικό περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται. Μέσα στη φύση, ανάμεσα σε εξαιρετικούς τοπικούς παραγωγούς, το ΜΑΝΝΑ αντιπροσωπεύει την αυθεντικότητα της ελληνικής γεύσης μέσα από μια κουζίνα βασισμένη στην τοπική υλικά υψηλής ποιότητας. Πιο συγκεκριμένα, στο μενού πρωινού μπορεί κανείς να βρει γηγενή προϊόντα και ελληνικές συνταγές που παράγονται με ιδιαίτερα ελαφρύ τρόπο που αναδεικνύει τη διατροφική φύση του ελληνικού φαγητού που βρίσκεται σε αφθονία στη γύρω φύση. Ταυτόχρονα, στην Ολοήμερο μενού, αναδεικνύουμε τη δημιουργική ελληνική κουζίνα χρησιμοποιώντας εξαιρετικές πρώτες ύλες από ντόπιους παραγωγούς και σύγχρονες διεθνείς συνταγές παρασκευασμένες με ελληνικά υλικά. Φροντίζουμε να ανανεώνεται το μενού μας με βάση την εποχικότητα των υλικών, αλλά και να προωθούμε μια φιλοσοφία μηδενικής σπατάλης. όπου κάθε συστατικό χρησιμοποιείται σε περισσότερες από μία παρασκευές με τέτοιο τρόπο ώστε κάθε φορά να προσφέρει μια νέα, μοναδική γευστική εμπειρία στον καλεσμένο μας».